Broløbet Storebælt 2023

Lørdag 10. juni 2023 kl. 16:30.

 

Halvmaraton (21.0975 km).

Du skal være i startområdet senest kl. 14.30.

Vi løber fra Knudshoved (Fyn) til Korsør (Sjælland).

10.000 løbere.

Af hensyn til trafikafviklingen på Storebæltsbroen er vi underlagt tidsmæssige restriktioner. Det betyder, at du skal have forladt Sprogø (ved 10 km) efter 1 ½ time og Korsør – Motorvejen i Halskov (ved godt 18 km) efter 2,5 time.

Deltagerbetaling kr. 495 + gebyr (20 kr.)

Som deltager modtager du en medalje samt vores lækre fødselsdagstrøje fra GEYSER – trøjen leveres i dame/herremodel.

Deltagere, som tilmelder sig efter den 1. november 2022, modtager ikke fødselsdagstrøjen.

Det er ikke muligt at få refunderet startgebyret. Vi henviser i stedet til at sælge dit startnummer f.eks. via Facebookgrupper oprettet med henblik herpå.


Du kan aflevere din bagage i startområdet. Din bagage transporteres til målområdet, hvor du kan hente den igen efter løbet. Husk at være godt forberedt: Vejrudsigterne skifter meget – medbring derfor en klar plastiksæk til bagagen. Så bliver den ikke våd i tilfælde af regn.

HUSK ved tilmelding af booke transport.

Kommer du fra Sjælland (og har behov for bustransport til startområdet), bedes du booke plads på en afgang. Der er begrænset antal pladser pr. time – pladserne fordeles efter ”først til mølle”. Der skal vises billet ved påstigning.

Kommer du fra Fyn/Jylland (og har behov for bustransport EFTER løbet til Fyn), kan du frit tage en bus retur. Busserne starter returkørslen umiddelbart efter at de første er i mål – sidste bus til Fyn kører kl. 21.30.

For deltagere fra Fyn/Jylland er der parkering ved startområdet – busser returnere dig efter løbet retur til startområdet i Knudshoved.

For deltagere fra Sjælland er der parkering ved Korsør Station. Der kører shuttlebus direkte til startområdet. Efter løbet kan du gå retur til bilen (godt 2 km) eller benytte en shuttlebus til parkeringsområdet.

Der vil være depot på Sprogø (9 km.) og Korsør (18 km.) samt i målområdet med vand, saft og frugt.

Derudover vil der være vanddepot med rindende vand på lavbroen og højbroen.

Der vil være samaritter i start- og målområdet. Derudover vil der være samaritter ved depoterne samt på udvalgte steder på broen.

Der vil være toiletter ved depoterne på Sprogø/Korsør samt i begrænset omfang ved vanddepoterne på ruten.